Известие

Collapse
No announcement yet.

бушони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• бушони

здравейте
    Отскоро имам Алфа 156 1.6. ТС,1998г.Много и се радвам,но не мога да открия всички бушони на автомобила.Моля помогнете,че ми предстои дълъг път и искам да съм сигурен в колата ( и в себе си).
    Кажете ми и откъде да си взема и резервни, че ония отпред ми се струват бая странни
    П.С. Открих някакви в жабката,но незнам за какво са.

Стандартните бушони са отляво на волана, има отделна кора под копчетата за нулиране на км и осветеността на таблото. Внимавай като я сваляш, че има едни чопове, които се чупят. Първо се дърпа от долната страна, към педалите.
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

re

а откъде да намеря резервни за онези, които са под капака отпред

Comment

ако са от най-големите - продават се за 3-4 лева в магазините за автоаксесоари (напр. тези в Горубляне или по ул. Симеон)
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Гледай само да не сложиш някой дебел колко пирон на мястото на 10 амперов, че ще падне една веселба - искри, огън и други красоти.

Comment

Working...
          X